Yeni Yıl Coşkusu Oasis Bodrum’da

Oasis Bodrum, 23 Aralık tarihinden itibaren; yılbaşı alışveriş sokağı, kar yağdırma, Noel Baba Oyuncak Atölyesi, canlı müzik performansı, bando gösterisi gibi birbirinden çeşitli etkinliklerle, bu sene de Bodrumlulara coşkulu bir yeni yıl deneyimi yaşatacak.

Yeni Yıl Coşkusu Oasis Bodrum’da

Eğlence, alışveriş ve buluşmanın adresi olan Oasis Bodrum, birbirinden farklı yılbaşı etkinlikleriyle ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen yılbaşı festivali kapsamında, 23 Aralık Cumartesi günü saat 15.30’da Engin Özçelik ve Orkestrası’nın performansıyla yeni yıl festival coşkusu başlayacak. 23-31 Aralık tarihleri arasında yeni yıla özel el emeği ve tasarım ürünlerin yer aldığı alışveriş sokağında ziyaretçiler alışveriş deneyimini yeni yılın atmosferiyle birlikte yaşarken, aynı tarihler arasında Noel Baba Oyuncak Atölyesi etkinliği ile çocuklar da doyasıya eğlenecek.

Bodrumluların ilgi odağı haline gelen ücretsiz kar yağdırma etkinliği ise 23-31 Aralık tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında Oasis yılbaşı ağacı altında ve yılbaşı müzikleri eşliğinde gerçekleşerek, ziyaretçilere yılbaşı coşkusunu sonuna kadar yaşatacak.

29 Aralık Cuma günü saat 16.00’da Bodrum Bandosu gösterisi ile yılbaşı festivali tüm hızıyla devam edecek.

Program ve detaylı bilgi için Oasis Bodrum sosyal medya hesapları takip edilebilir ve danışma birimine müracaat edilebilir.

Oasis Bodrum Yılbaşı Şenlik Programı;
NOEL BABA OYUNCAK ATÖLYESİ / 23 ARALIK –  31 ARALIK
KAR YAĞDIRMA  / 23 ARALIK – 31 ARALIK (13.00-18.00)
ALIŞVERİŞ SOKAĞI / 23 ARALIK – 31 ARALIK
CANLI MÜZİK / 23 ARALIK (15.30)
BODRUM BANDOSU / 29 ARALIK (16.00)