CHP’de Bayramlaşma Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bodrum İlçe Örgütü’nde bayramlaşma töreni yapıldı.

CHP’de Bayramlaşma Töreni

Partinin Çarşı Mahallesi’ndeki binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Milletvekili Adayları; Cumhur Uzun, Süreyya Öneş Derici ve Fatma Gebeş Çimen ile çok sayıda partili katıldı. 

Törende konuşan İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, büyük depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara baş sağlığı dileyerek bu yıl bayramın buruk şekilde kutlandığını dile getirdi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere de değinen Bıyıklı, “Bu birliktelikle, bu inançla, hep beraber gecemizi gündüzümüze katarak Bodrum’dan 32 yıl sonra Muğla Milletvekilliği adaylığında üçüncü sıradan aday olan Süreyya Hanım’a ve diğer adaylarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Bir arada olmanın sonuçlarını, inşallah çok yakın zamanda 15 Mayıs’ı bayram olarak kutlayıp göreceğiz. Ben de her zaman örgütümün yanında olduğumu, örgütümün hizmetinde olduğumu tekrar tekrar sizlere hatırlatmak istiyorum.” dedi.

Birinci Sıra Muğla Milletvekili adayı Cumhur Uzun ise 14 Mayıs Seçimleri sonrası ile ilgili konuşarak “Bundan sonraki süreçte bayramlarımızı, gerçekten bayram gibi kutlayacak, torunum gelsin diye kucaklarını açan büyüklerimizin coşku yaşadığı bayram olacak.” şeklinde konuştu. 

Herkese çok güzel bir bayram dileyen Üçüncü Sıra Muğla Milletvekili Adayı Süreyya Öneş Derici, şunları dile getirdi;

“Bize güvenmenizi istirham ediyoruz. Milletvekili adayları olarak, bizler sizlerin sesi olarak parlamentoda memleketimiz için, milletimiz için, egemenliği saraydan alıp millete vererek sizlerin faydası uğruna mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Baharlar bizimdir, 15 Mayıs sabahına hazırız.”

Altıncı Sıra Muğla Milletvekili Adayı Fatma Gebeş Çimen de herkesin bayramını kutlayarak parti olarak Marmaris’te yürüttükleri çalışmaları anlattı.