Karia Rotary’de Görev Değişimi

Karia Rotary Kulübü Derneği 2022-2023 dönem Başkan Filiz Kulaklı, görevini yeni dönem başkanı Ahmet Erdemli’ye devretti.

Karia Rotary’de Görev Değişimi

Devir teslim töreni Ortakent’teki Caravan Beach Clup isimli işletmede yapıldı. Törene Bodrum Rotary ve Mavi Ege Denizi Rotary Kulüp başkanları, kulüp üyeleri ve davetliler katıldı. 2022-2023 dönem Başkan Filiz Kulaklı, geçen 19 Haziran’da yapılan olağan genel kurulla onaylanan yeni başkan Ahmet Erdemli ve yönetim kuruluna devir teslimini yaptı.

Kulaklı, hizmet dönemi boyunca yürüttüğü; diyabet kader değildir, yaşam ve arılar, barış şarkıları konseri, eğitim ve depremzedeler ile ilgili projeler hakkında bilgiler aktardı. 
 
Dönem boyunca birlikte görev yaptığı kulüp sekreteri Cansu Demiral, Kulüp Saymanı Afet Aksu, Kulüp Genel Sekreteri Nesrin Ergün ve Diyabet projesine sağladığı özverili çalışma için Dişhekimi Aliye Muslu, deprem mağdurlarına sağladığı hizmetleri için Serpil Devrim, Hülya Kocadon, kulüp üyeleri ve konuklara teşekkür ederek limon fidanı hediye eden Kulaklı, ‘’Rotary ile hayal etmeye devam edelim’’ dedi.

Görevi devralan Ahmet Erdemli 2023-2024 döneminde kendisine eşlik edecek yönetim kurulu üyeleri Sekreter Saide Kurt, Sayman Tarhan Feyzioğlu, GDB Tülay Ersoy’u tanıttı. Dönem boyunca 2440. Bölge, 13. Grup Asistan Guvernörü T. Ersoy’a teşekkürlerini sundu.  Filiz Kulaklı’nın‘’Rotary ile Hayal Edelim’’ sloganıyla açtığı 944. kulüp toplantısı, yeni dönem başkanı Ahmet Erdemli'nin  "Dünyaya Umut Ol" sloganıyla son buldu.