Paşalı'ya Yılın Oyuncusu Ödülü

Bodrumlu ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, GQ Türkiye Men Of The Year 2023'de "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Paşalı'ya Yılın Oyuncusu Ödülü

MOTY (Men of the Year) Türkiye'de 11. kez düzenlendi. Birçok ünlü isim, GQ Türkiye gecesinde bir araya geldi. Törende 2023'te başarıları ve stilleriyle dikkat çeken kadınlar ve erkeklere ödül verildi. Bodrumlu işinsanı Mustafa Paşalı’nın oğlu ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ise geceye damga vuran isim oldu.

Son yıllarda televizyon ve sinema dünyasındaki başarıları ile adından söz ettiren Selahattin Paşalı, "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ödülünü İpek Bilgin'in elinden alan Paşalı, seçici kurula teşekkür etti.

Ömer dizisinin başrol oyuncusu Paşalı, konuşmasında "Ben 2015 yılında hiçbir inancım olmadan oyunculuğu denemeye başladım. Hayat beni, İpek'in kurucusu olduğu tiyatroya götürdü. Sekiz yıl sonra onun elinden bu ödülü alırken yaşadığım gururu size anlatamam" dedi.

Rol aldığı tüm projelerdeki ekip arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Ömer dizisinin yıldızı, eşi Lara Paşalı'ya da "Kendime bir kariyer oluşturmaya çalışırken, tüm eksikleri tamamladığın için teşekkür ederim. Beceremediğim her şey için de senden özür dilerim" dedi.

Ödülünü kızı Pera'ya armağan ettiğini ifade eden Selahattin Paşalı, "Yeryüzünde ya da gökyüzünde, nerede olursam olayım seni hep seveceğim. Umarım benim kızım olduğun için gurur duyarsın" ifadelerini kullandı.