Çağdaş Bodrum Doludizgin Gidiyor

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Çağdaş Bodrum Spor, 10. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe Koleji'ni 86 - 63 yendi.

Çağdaş Bodrum Doludizgin Gidiyor

Karşılaşmaya lig ikincisi olarak çıkan Bodrum ekibi, Hakan Yapar, Chris Warner, Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer ve Ege Havta ilk 5'i ile maça başladı.

Temsilcimiz, ilk yarıda soyunma odasına, 41 - 29 önde giden takım oldu. İkinci yarıda da etkili bir oyun ortaya koyan Çağdaş Bodrum, maçı 86 - 63 kazanmasını bildi.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum antrenörü Ali Serhan Aydanarığ, “Son 4 haftadır oldukça iyi efor sarf eden Fenerbahçe, agresif savunmalarıyla sayı bulan ve yüksek tempoda oynayan enerjik bir takım. Rakibimizi iyi tanıyarak bu hafta da çok sıkı çalıştık ve karşı tarafın savunmadaki sertliğine çok iyi cevap verdik. Evimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımı tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum”. dedi.

Temsilcimiz, 11. hafta maçında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile mücadele edecek. 18 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Gölbaşı Spor Salonu’nda oynanacak maç, federasyonun Youtube kanalından canlı yayınlanacak.