CHP’de Delege Seçimleri Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı’nda Cuma günü başlayan delege seçimleri sürüyor. Bu hafta sonu itibariyle 19 mahallede seçimler tamamlanacak.

CHP’de Delege Seçimleri Başladı

CHP‘nin kongre takvimi çerçevesinde, Bodrum ilçe delegelerinin belirlenmesi için yapılan delege seçimleri sürüyor. 30 Temmuz’a kadar tamamlanması planlanan seçimlere partililer yoğun ilgi gösteriyor. 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, bugün Konacık, Çırkan ve Bitez Mahallesi delege seçimlerinin yapıldığı Herodot Kültür Merkezi’nde Kent Haber’in sorularını yanıtladı. Delege seçimlerine 7 Temmuz Cuma günü itibariyle başladıklarını söyleyen Bıyıklı, sözlerini şöyle sürdürdü;

“56 mahallede gerçekleşecek bu seçimlerde, 8 bin 711 üyemizin oy kullanma hakkı var. Demokratik bir şekilde bu süreci yöneteceğiz. Delege adayı olup oy kullanan partililerimize, demokrasiye gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum’a yakışan, CHP’ye yakışan bir delege seçimi takvimi işleyecek. Sürecin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Katılım yoğun. Bölgemiz ve ülkemiz için ilkelere bağlı şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Pazar gününe kadar toplam 19 mahallede delege seçimlerinin tamamlanacağını söyleyen Bıyıklı, “Bizim planlamamıza göre 30 Temmuz’da bitecek şekilde 56 süreç işleyecek. Delege olmak isteyenler, tüzüğün verdiği yetkiler doğrultusunda listeler hazırlıyor. Kendi kadrolarını, ekiplerini oluşturuyor. Partimize hayırlı olsun, tüm adaylarımıza da başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.