Katil Zanlısı Tutuklandı

Bodrum’da eğlence mekanında çıkan tartışmada Ramazan Korkurata’yı(39) bıçaklayarak öldüren Sercan A.(35) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Katil zanlısı, olayı hatırlamadığı söyleyerek, “Beni dövdüler ben de kendimi savundum” dedi. Öte yandan, hayatını kaybeden Korkutata İzmir’de toprağa verilirken, olayın tarafların birbirine parmak sallayarak laf dalaşına girmesinden kaynaklı meydana geldiği belirtildi.

Katil Zanlısı Tutuklandı

Olay, dün gece Hilmi Uran Meydanı'nda bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, mekanda eğlenen Ramazan Korkutata ve arkadaşı Sercan A. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ikili birbirlerine bıçaklarla saldırırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Ramazan Korkutata bölgedeki özel bir hastaneye, hafif yaralı arkadaşı Sercan A. ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Korkutata, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Korkutata’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılırken, Sercan A. ise tedavisinin ardından taburcu edilip gözaltına alındı. Sercan A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PARMAK SALLAMA KAVGASI

Eğlence mekanında alkol alan taraflar arasında başlayan sözlü dalaşma sonrası tarafların iddiaya göre birbirlerine parmak sallaması sonucu kavga çıktı. Çıkan kavgada dövüldüğünü öne süren Sercan A. kendisini savunmak için bıçakla karşılık verdiğini ve olayı hatırlamadığını söyledi. Öte yandan, adli tıp kurumundan cenazesi alınan Ramazan Korkutata İzmir’in Torbalı ilçesinde toprağa verildi.