Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

Ligde ilk 2 maçını kazanarak güzel bir başlangıç yapan Bodrumspor, Ergene Velimeşspor’u ağırlayacak. Hentboldaki temsilcimiz Yalıkavakspor ise Görele deplasmana gidiyor.

Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3’üncü hafta maçları oynanacak. İlk maçında evinde Afjet Afyonspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenen ardından Diyarbekir deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen temsilcimiz, lige güzel bir başlangıç yaptı. 

Bu yıl şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Bodrumspor, evinde oynayacağı Ergene Velimeşespor maçını da kayıpsız atlatmak istiyor. 

İki takım arasında 19 Eylül Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak maç, saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Uşak bölgesi hakemlerinden Veli Karakaya yönetecek. Maçta Tolga Atasoy ve Melih Kurtuluş, yardımcı hakem olarak görev yapacak. 

DENİZİN KIZLARI’NIN RAKİBİ GÖRELE 

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligindeki temsilcimiz Yalıkavakspor, igin 2. haftasında Giresun’da Görele belediyesi ile karşılaşacak. 19 Eylül Pazar günü Görele Belediye Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşma İçin Yalıkavakspor kafilesi bugün havayolu ile önce Trabzon’a daha sonra da kara yolu ile Giresun’a geçti. Bugün akşam yapılacak antrenman sonrası kafile yarın oynanacak maç işin otelde dinlenmeye geçecek.

Yalıkavakspor Kulübü As Başkanı Selim Yıldız tarafından yapılan açıklamada “Zor bir deplasman olan Görele maçını kazanarak 2 puanla Bodrum’a dönmek istiyoruz.  Gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık, teknik kadronun da sporcularında moralleri gayet iyi. Maçı kazanmak İçin son saniyeye kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.