Öğretmenler Günü Kutlanıyor...

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bodrum’da bir kutlama programı düzenlendi.

Öğretmenler Günü Kutlanıyor...

Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, daire amirleri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

Daha sonra ilçe genelindeki okullarda resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerle, masa tenisi turnuvası ile 3 sayı atma basketbol turnuvasında dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi. 

Öğretmenlerden oluşan halkoyunları grubu gösterisi ve Bitez Gülümser Mehmet Danacı Tiyatro Grubu öğrencilerinin “Öğretmenim” isimli drama gösterisi ile devam eden programda, Bodrum Final Akademi Ortaokulu öğrencilerinin “Ben Öğretmenim” isimli gösterisi izlendi. 

Etkinlik, Bitez Gülümser Danacı Ortaokulu ve Bodrum Akademi Final Ortaokulu öğretmenlerinden oluşan koronun müzik dinletisi ile sona erdi.