JCI Bodrum'da Devir Teslim Töreni

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Yeni dönemin başkan Betül Demircioğlu Sarp oldu.

JCI Bodrum'da Devir Teslim Töreni

La Quinta By Wyndham Bodrum Otel’de yapılan devir teslim töreni, pandemi sebebiyle sınırlı katılımla gerçekleştirildi. Törende 2020 dönem başkanı Alper Tanış, görevini 2021 dönem başkanı Betül Demircioğlu Sarp’a devretti. 

Betül Demircioğlu Sarp Başkanlığındaki yönetim kurulunda; Genel Sekreter Süleyman Tercan, Sayman Berfu Yalçın, Başkan Yardımcıları Melih Aya, Emrah Tarım, Utku Kurtuluş, Deniz Güneş ve Seher Vurucular oldu. 

2020 dönem başkanı Alper Tanış'a çalışmaları ve şubeye kazandırdıkları için teşekkür eden yeni başkan Sarp, şunları söyledi:

“JCIçok güçlü, kıymetli ve çok güzel işlerin yapıldığı bir platform. İçinde olmak zaten çok kıymetli ve güzelken şimdi başkan olmak benim için çok daha gurur verici. Yönetim kurulum ile birlikte uyum içinde çalışacağımız, verimli bir dönem olacağına yürekten inanıyorum. Amacımız her zaman Bodrum'a, bu güzel coğrafyaya ve bu güzel coğrafyanın insanlarına ve beraberinde bütün dünyaya fayda sağlayabilmek, daha güçlü ve güzel bir yerde yaşayan öncü gençler,liderler ve girişimciler yetiştirmek. Bu seneki mottomuz hayallerimizi uçurmak. Hep birlikte JCI Bodrum'u, Bodrum'u ve hayallerimizi uçurmak için elimizden gelen çaba ve özveriyi göstereceğiz.”