Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi!

Bodrum’da şerit ihlali yapıp kontrolden çıkan otomobil, 4 araca çarpıp devrildi. Ortakent Bayraklı Kavşağı'nda ortalığı savaş alanına çeviren ve trafik akışını aksatan kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi!

Sabah saatlerinde Turgutreis'ten Bodrum istikametine doğru giden Mehmet U. idaresindeki 48 UC 335 plakalı otomobil, Ortakent Bayraklı Kavşağı'nda sol şeritten sağ şeride aniden geçiş yapınca aynı istikamete giden başka bir otomobile çarptı. Hızını alamayan otomobil, aynı istikamete giden başka bir otomobile çarptıktan sonra devrildi. 

Devrildikten sonra sürüklenmeye devam eden otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen bir otobüs ile bir araca hafif şekilde çarparak durabildi. 

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 48 UC 335 plakalı aracın sürücüsü Mehmet U. yaralandı. Kaza sonrası kavşakta aksayan trafiğe Bölge Trafik ekipleri müdahale etti. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. 

Kaza anına tanık olan bir vatandaş, “Bu kaza, iki aracın yarışması yüzünden meydana geldi. 48 UC 335 plakalı otomobil, başka bir ciple yarış halindeyken makas attı ve kaza yaptı. Kazada yarış yapan cipe bir şey olmadı. Kaza sonrası iki sürücü arasında tartışma da çıktı. Daha sonra cip sürücüsü ‘benim aracımda bir şey yok, ben şikayetçi değilim diyerek basıp gitti.” dedi.