Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

Bodrumspor, 28’inci hafta maçında Sakaryaspor’u konuk edecek.

Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 28’inci hafta maçları oynanacak. Hafta içi Pazarspor’la oynayan ve ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçta 3-3 berabere kalarak 2 puan bırakan temsilcimiz, evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak.

Grupta Bodrumspor 49 puanla ikinci, aynı puandaki Sakaryaspor ise üçüncü durumda. Bir anlamda lig ikinciliği maçı olacak müsabaka 14 Mart Pazar Günü saat 14.00’da Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak. Maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek, Gökhan Coşar ve Yusuf Susuz ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. 

Bodrumspor’da Ozan ve Medeni’nin sakatlıklarının sona erdiği ve şans verilmesi halinde forma giyecekleri, tedavisi devam eden Sergen Yatağan ise forma giyemeyeceği öğrenildi. 

DENİZİN KIZLARI SİVAS’I KONUK EDİYOR

Son iki maçında ligin güçlü ekipleri Muratpaşa ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda mağlup ederek adım adım şampiyonluğa yürüyen Yalıkavaspor, bu hafta Sivas Belediyespor’u konuk edecek. 

Ligin bitimine 5 hafta kala 34 puanla liderlik koltuğunda oturan Denizin Kızları, şampiyonluk için gün sayıyor. Yalıkavakspor ile Sivas Belediyesi arasında 14 Mart pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak maç, saat 13.00’da başlayacak.