Çağdaş Bodrum Galip Dönüyor

Ligin 11. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç daha kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Çağdaş Bodrum Galip Dönüyor

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz, Çağdaş Bodrum Spor,  deplasmandaki önemli bir maçtan daha galip ayrıldı.  Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile Ankara Gölbaşı Spor Salonu’nda oynayan Bodrum ekibi, ilk yarısını 46 - 33 önde bitirdiği maçta rakibini 88- 78 yenmesini bildi. 

Maç sonrasında bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum antrenörü Ali Serhan Aydanarığ, şunları dile getirdi:

"Gölbaşı Belediyesi TED Koleji bu sezon yüksek bir tempo ile basketbol oynuyor. Ofanstaki tekrar sayıları ve üst sayılardaki yüksek yüzdeleri ile rakiplerinin hepsini ciddi şekilde yüksek tempoya zorluyor. Bizden önceki hem Yalova, hem Mersin, hem Sigortam.Net maçlarını, hem de deplasmanda kazanarak zaten kalitelerini gösterdiler. Biz açıkçası onların hızlarını kesmek için hazırlandık, o hızlı tempoyu bozmaya çalıştık. Belli yerlerde bence başarılı da olduk, belli yerlerde o an hızlı savunmaya cevap veremedik ama maçın genelinde kontrolü elde tutmaya çalıştık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibimiz Gölbaşı Belediyesi TED Koleji'ne de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”