Çağdaş Bodrum Liderliği Korudu

Çağdaş Bodrumspor, evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 80 - 60 yenerek liderliğini devam ettirdi.

Çağdaş Bodrum Liderliği Korudu

Özgür Adıgüzel Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Çağdaş Bodrum Spor, 24’üncü hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile seyircisi önünde oynadı.

Bitez Bodrum Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya 43 puan ile lider olarak çıkan Bodrum ekibi, ilk çeyreği 24-14 önde kaparken, ikinci periyodda daha organize ataklar yaparak sayı farkını açtı ve ilk yarıyı, 47-31 rakibinin önünde kapattı.

Temsilcimiz, üçüncü çeyreğimi 66 - 42 önde tamamladığı maçı 80-60 galip tamamlayarak liderliğini korudu.

Maça, Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Salomon, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşiyle çıkan Çağdaş Bodrum Spor, aynı puanlı yakın takipçisi Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iki hafta üst üste aldığı Finalspor ve Yılyak Samsunspor yenilgileri ile şampiyonluk için önemli bir avantajı da elde etmiş oldu.

Maçta kritik pozisyonlarda takımına kazandırdığı sayılarla taraftardan büyük alkış alan Chris Warren, takıma 19 sayı kazandırırken kendisini, büyük kısmı smaçlarla gelen 18 sayı ile salonu coşturan Richard Salomon ve 17 sayı ile takımın kazanmasında büyük katkısı olan Hakan Yapar izledi.

Ligde evinde hiç mağlubiyet almayan tek takım olan Çağdaş Bodrum Spor başantrenörü Ender Arslan, maç sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Haftalar azaldıkça, maçların önemi bizim için artıyor. Her geçen hafta avantajımızı daha da pekiştiriyoruz. Bugün de gerçekten takım oyuncularımdan memnunum. 60 sayıda tuttuk rakibi. Çok iyi oynadık. Bütün takımı ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Gitgide artan taraftarımızla inşallah hep beraber bu enerjiyle süper lige çıkacağız. Zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Buna hazırlanacağız. Haftalar ilerledikçe maçları kazandıkça mutlu sona hep beraber daha da yaklaşacağız.”