Caz Festivali Devam Ediyor...

Uluslararası 6. Bodrum Caz Festivali birbirinden güzel konserlerle devam ediyor. Festivalde önceki gün Murat Arkan Band ve İpek Dinç sahne aldı.

Caz Festivali Devam Ediyor...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Caz Derneği tarafından 21-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Bodrum Caz Festivali, devam ediyor. 

Yakaköy Mahallesi’ndeki Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde düzenlenen festivalin 3’üncü gününde Türk caz müzik yazarı, radyo yapımcısı ve müzik prodüktörü Hülya Tunçağ, Caz ve Blues üzerine caz müzik tutkunları ile söyleşi yaptı. Ardından Bodrum'da yaşayan müzisyenlerden oluşan Murat Arkan Band ve İpek Dinç sahne aldı. Gecede festival sponsorlarından TAV Havalimanları'nın Milas- Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu'na teşekkür plaketi verildi. 

Festival, bugün saat 20.00’da Maffy's Jazz Belgesel Gösterimi ile devam edecek. Akşam saat 21.30’da Sibel Köse ile Michiel Borstlap, ikili olarak gerçekleştirdikleri Love Songs albümünün ikinci konserinde 6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali’nde sahne alacak.