Fırtına Günlük Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Bodrum’da dün akşamdan beri etkili olan fırtına, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Lüks bir yat karaya oturdu, bir şantiyede başına metal plaka çarpan işçi yaralandı.

Fırtına Günlük Yaşamı Olumsuz Etkiledi

İlçede gece saatlerinden itibaren güneyli yönlerden esen fırtına etkili olurken, günlük yaşam da olumsuz etkilendi. Yarımada’nın güney sahillerini dev dalgalar vurdu, denizdeki yosunlar sahilde birikti. İlçenin farklı mahallelerinde ağaçlar fırtınanın etkisiyle devrildi. 

Fırtına nedeniyle Gümbet sahilinde bir aydınlatma direği devrildi, lüks bir yat ise kıyıya doğru sürüklenerek karaya oturdu. Tekne, römorkör yardımıyla oturduğu yerden kurtarıldı. Denizcilere liman dışına çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. 

Çırkan Mahallesi’ndeki bir şantiyede çalışan inşaat işçisinin başına da rüzgarla savrulan metal bir plaka çarptı. Başından yaralanan işçi, Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Bodrum pazaryerinin çatısı, fırtınanın şiddetiyle sallandı. Uçma tehlikesi ile karşı karşıya kalan çatının demir ayaklarının dibine asfalt dökülerek güçlendirilmeye çalışıldı. 
 
Muhabir: Hamdi Yörür