Aynı Noktada Yine Kaza Oldu

Bodrum’da birkaç günde bir kazanın yaşandığı caddede yine kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Aynı Noktada Yine Kaza Oldu

Kaza, Yahşi Kargı Caddesi’ndeki Camel Beach’e inen dik rampada yaşandı. Birkaç günde bir kazanın olduğu noktada karşı istikametlerden 2 otomobil, çarpıştı. 

1’i Hollanda uyruklu olmak üzere 2 kişinin yaralandığı kazanın ihbar edilmesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Ambulansa alınarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların genel sağlık durumları iyi. Kaza sonra yolda aksayan trafik akışı, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

KAZA YAPTIRIP KAÇTI 

Bir kaza da gece saatlerinde Bitez Kavşağı Muğla Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde yaşandı. Gazi Mustafa Ergen Sokak üzerinde kontrolsüz dönüş yapan otomobile çarpmamak için fren yapan paket servis motosikleti, sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak devrildi. 

Motosikletten düşerek sürüklenen sürücü yaralandı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü, aracı ile kaza yerinden uzaklaştı. İsminin İsmail olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü, 112 Acil Sağlık ambulansına alınarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının genel sağlık durumu iyi.