Yaşam Savaşını Kaybetti!..

Milas'ta geçtiğimiz günlerde kontrol noktasında yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Osman Gökdağ, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Yaşam Savaşını Kaybetti!..

Geçtiğimiz günlerde Selimiye Mahallesi istikametinden Milas’a doğru seyir halindeki, Osman Gökdağ yönetimindeki 48 E 6210 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolü kaybetmesi sonucu polis kontrol noktasındaki yol işaret levhalarına çarptı. Levhalara çarparak karşı şeride geçen otomobil, daha sonra Milas’tan Selimiye istikametine ilerleyen sürücü Haydar İ. idaresindeki Y357 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada; çarpışmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobildeki sürücü Osman Gökdağ, ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gökdağ, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Gökdağ’ın vefatı ailesini ve sevenlerini, mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Gökdağ’ın naşı, yarın Milas’ta düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün, sosyal medyadan yayınladığı taziye mesajında “Başımız sağ olsun. Zabıta Daire Başkanlığımızda güvenlik görevlisi olarak görev yapan değerli mesai arkadaşımız Osman Gökdağ'ın, geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

SIK SIK KAZA YAŞANIYOR

Öte yandan kontrol noktasındaki beton bariyerlere bir aracın çarpmasıyla meydana gelen kazayı hatırlatan vatandaşlar, burada can ve mal güvenliğinin tehlikede olduğunu belirtti.

Kazanın yaşandığı kontrol noktasında sık sık kaza yaşandığını ifade ederek yetkililere seslenen vatandaşlar, bu alanın gece saatlerinde çok karanlık olduğuna dikkat çekerek, yol kontrol noktasının görünürlüğünün sağlanması için yeterli işaretçi yerleştirilmesini ve aydınlatma sağlanmasını talep etti.